LEADER 01748ntm a22005537u 4500
001 zp46346
041 |a cze 
100 1 |a Hájková, Bronislava  |4 dis 
245 1 0 |a Využití ultrazvuku v potravinářství 
246 |a Applications of Ultrasound in Food Technology 
260 |c 2017 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ultrazvuk 
653 |a potravinářství 
653 |a homogenizace 
653 |a extrakce 
653 |a inaktivace mikroorganismů 
653 |a sušení 
653 |a mražení 
653 |a bioaktivní peptidy 
653 |a fermentace 
653 |a čištění 
653 |a krájení 
653 |a kontaktní měření 
653 |a bezkontaktní měření 
653 |a ultrasound 
653 |a food technology 
653 |a homogenization 
653 |a extraction 
653 |a microorganism inactivation 
653 |a drying 
653 |a freezing 
653 |a bioactive peptides 
653 |a fermentation 
653 |a cleaning 
653 |a slicing 
653 |a contact measurements 
653 |a non-contact measurements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40590  |y Plný text v Digitální knihovně UTB