|
|
|
|
LEADER |
01748ntm a22005537u 4500 |
001 |
zp46346 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hájková, Bronislava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití ultrazvuku v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Applications of Ultrasound in Food Technology
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ultrazvuk
|
653 |
|
|
|a potravinářství
|
653 |
|
|
|a homogenizace
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a inaktivace mikroorganismů
|
653 |
|
|
|a sušení
|
653 |
|
|
|a mražení
|
653 |
|
|
|a bioaktivní peptidy
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a čištění
|
653 |
|
|
|a krájení
|
653 |
|
|
|a kontaktní měření
|
653 |
|
|
|a bezkontaktní měření
|
653 |
|
|
|a ultrasound
|
653 |
|
|
|a food technology
|
653 |
|
|
|a homogenization
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a microorganism inactivation
|
653 |
|
|
|a drying
|
653 |
|
|
|a freezing
|
653 |
|
|
|a bioactive peptides
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a cleaning
|
653 |
|
|
|a slicing
|
653 |
|
|
|a contact measurements
|
653 |
|
|
|a non-contact measurements
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40590
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|