Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlobilová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 57 s.

Cover

LEADER 01324ntm a22003617u 4500
001 zp46345
041 |a cze 
100 1 |a Hlobilová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech 
246 |a Suggestion of Ways for Children´s and Adolescent´s Nourishment in Crisis 
260 |c 2017 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a výživa a stravování 
653 |a děti 
653 |a mladiství 
653 |a nutriční a ekonomické hodnocení 
653 |a crisis 
653 |a nutrition and boarding 
653 |a children 
653 |a adolescents 
653 |a nutritional and economic evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40589  |y Plný text v Digitální knihovně UTB