|
|
|
|
LEADER |
01324ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46345 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hlobilová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh možností stravování dětí a mladistvých v krizových stavech
|
246 |
|
|
|a Suggestion of Ways for Children´s and Adolescent´s Nourishment in Crisis
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krizová situace
|
653 |
|
|
|a výživa a stravování
|
653 |
|
|
|a děti
|
653 |
|
|
|a mladiství
|
653 |
|
|
|a nutriční a ekonomické hodnocení
|
653 |
|
|
|a crisis
|
653 |
|
|
|a nutrition and boarding
|
653 |
|
|
|a children
|
653 |
|
|
|a adolescents
|
653 |
|
|
|a nutritional and economic evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40589
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|