Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartoš, Milan (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01404ntm a22003857u 4500
001 zp46337
041 |a cze 
100 1 |a Bartoš, Milan  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů 
246 |a The Effect of Maturity Stage of White-brined Cheese on the Consistency of Processed Cheese 
260 |c 2017 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a sýr zrající v solném nálevu 
653 |a tavicí soli 
653 |a citran sodný 
653 |a fosforečnany 
653 |a tvrdost 
653 |a Processed cheese 
653 |a White-brined cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a sodium citrate 
653 |a phosphates 
653 |a hardness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40584  |y Plný text v Digitální knihovně UTB