Studium tvorby inkluzních komplexů vybraných flavonoidů s cyklodextriny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ščurková, Adriana (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01496ntm a22004337u 4500
001 zp46331
041 |a cze 
100 1 |a Ščurková, Adriana  |4 dis 
245 1 0 |a Studium tvorby inkluzních komplexů vybraných flavonoidů s cyklodextriny 
246 |a Study on the Formation of Supramolecular Complexes of Selected Flavonoids and Cyclodextrins 
260 |c 2017 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a flavonoidy 
653 |a cyklodextriny 
653 |a inkluzní komplex 
653 |a supramolekulární 
653 |a flavon 
653 |a kvercetin 
653 |a hmotnostní spektrometrie 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a flavonoids 
653 |a cyclodextrins 
653 |a inclusion complex 
653 |a supramolecular 
653 |a flavone 
653 |a quercetin 
653 |a mass spectrometry 
653 |a antioxidant activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40582  |y Plný text v Digitální knihovně UTB