Stanovení a identifikace biologicky aktivních látek ve skořici (Cinnamomum)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kylišová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 121 s.

Cover

LEADER 01174ntm a22003137u 4500
001 zp46328
041 |a cze 
100 1 |a Kylišová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení a identifikace biologicky aktivních látek ve skořici (Cinnamomum) 
246 |a Detection and Identification of Biologically Active Compounds in Cinnamon (Cinnamomum) 
260 |c 2018 
300 |a 121 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a skořice 
653 |a bioaktivní látky 
653 |a polyfenoly 
653 |a cinnamon 
653 |a bioactive substances 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42756  |y Plný text v Digitální knihovně UTB