Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemánková, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 111 s., 6 s., (134 819 znaků)

Cover

LEADER 01282ntm a22003617u 4500
001 zp46325
041 |a cze 
100 1 |a Zemánková, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty 
246 |a Changes in Polyphenol Content and Antioxidant Activity in Mint Extracts 
260 |c 2017 
300 |a 111 s., 6 s., (134 819 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a máta 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a vitamin C 
653 |a HPLC 
653 |a mint 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a vitamin C 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40580  |y Plný text v Digitální knihovně UTB