|
|
|
|
LEADER |
01573ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp46324 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Přikrylová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny koncentrace mastných kyselin u olivových olejů v průběhu skladování
|
246 |
|
|
|a Changes in the Concentration of Fatty Acid in Olive Oils During Storage
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 76 s. (15 017 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a extra olivové oleje
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a peroxidové číslo
|
653 |
|
|
|a číslo kyselosti
|
653 |
|
|
|a mastné ky-seliny
|
653 |
|
|
|a kyselina olejová
|
653 |
|
|
|a kyselina palmitová
|
653 |
|
|
|a kyselina linolová
|
653 |
|
|
|a kyselina stearová
|
653 |
|
|
|a extra olive oil
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a peroxide value
|
653 |
|
|
|a acid value
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a oleic acid
|
653 |
|
|
|a pal itic acid
|
653 |
|
|
|a linoleic acid
|
653 |
|
|
|a stearic acid
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42755
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|