Změny koncentrace mastných kyselin u olivových olejů v průběhu skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přikrylová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 76 s. (15 017 znaků)

Cover

LEADER 01573ntm a22004577u 4500
001 zp46324
041 |a cze 
100 1 |a Přikrylová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Změny koncentrace mastných kyselin u olivových olejů v průběhu skladování 
246 |a Changes in the Concentration of Fatty Acid in Olive Oils During Storage 
260 |c 2018 
300 |a 76 s. (15 017 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a extra olivové oleje 
653 |a skladování 
653 |a peroxidové číslo 
653 |a číslo kyselosti 
653 |a mastné ky-seliny 
653 |a kyselina olejová 
653 |a kyselina palmitová 
653 |a kyselina linolová 
653 |a kyselina stearová 
653 |a extra olive oil 
653 |a storage 
653 |a peroxide value 
653 |a acid value 
653 |a fatty acids 
653 |a oleic acid 
653 |a pal itic acid 
653 |a linoleic acid 
653 |a stearic acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42755  |y Plný text v Digitální knihovně UTB