Použití přídatných látek v produktech ekologického zemědělství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jiroušková, Magda (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01299ntm a22003617u 4500
001 zp46322
041 |a cze 
100 1 |a Jiroušková, Magda  |4 dis 
245 1 0 |a Použití přídatných látek v produktech ekologického zemědělství 
246 |a Using Additives in Organic Products 
260 |c 2017 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ekologické zemědělství 
653 |a biopotravina 
653 |a potravinářská přídatná látka 
653 |a Evropská unie 
653 |a legislativa 
653 |a Organic agriculture 
653 |a organic food 
653 |a food additive 
653 |a European Union 
653 |a legislatin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40579  |y Plný text v Digitální knihovně UTB