|
|
|
|
LEADER |
01226ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp46316 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondrušíková, Ingrid
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků
|
246 |
|
|
|a Establishing New Food Rations for Supplement of Mlilitary Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a stravovanie vojakov
|
653 |
|
|
|a výživové požiadavky vojakov
|
653 |
|
|
|a nutričné vyhodnotenie
|
653 |
|
|
|a military catering
|
653 |
|
|
|a nutritional requirements of soldiers
|
653 |
|
|
|a nutritional evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40576
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|