Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondrušíková, Ingrid (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01226ntm a22003137u 4500
001 zp46316
041 |a cze 
100 1 |a Ondrušíková, Ingrid  |4 dis 
245 1 0 |a Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků 
246 |a Establishing New Food Rations for Supplement of Mlilitary Nutrition 
260 |c 2017 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a stravovanie vojakov 
653 |a výživové požiadavky vojakov 
653 |a nutričné vyhodnotenie 
653 |a military catering 
653 |a nutritional requirements of soldiers 
653 |a nutritional evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40576  |y Plný text v Digitální knihovně UTB