Příprava netradičních druhů bezlepkových vloček a stanovení jejich polyfenolického profilu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šťastná, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
tef
Physical Description: 78 s. (104 020 znaků)

Cover

LEADER 01647ntm a22005057u 4500
001 zp46310
041 |a cze 
100 1 |a Šťastná, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava netradičních druhů bezlepkových vloček a stanovení jejich polyfenolického profilu 
246 |a Preparing of Non-Traditional Gluten-Free Flakes and their Polyphenolics Profile 
260 |c 2017 
300 |a 78 s. (104 020 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční obiloviny 
653 |a pseudocereálie 
653 |a vločky 
653 |a rýže 
653 |a quiona 
653 |a amarant 
653 |a teff 
653 |a divoká rýže 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a Non-traditional cereals 
653 |a pseudocereals 
653 |a cereal flakes 
653 |a rice 
653 |a quinoa 
653 |a amarant 
653 |a tef 
653 |a wild rice 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
653 |a antioxidant activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40574  |y Plný text v Digitální knihovně UTB