Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žáková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 112 s.

Cover

LEADER 01181ntm a22003377u 4500
001 zp46308
041 |a cze 
100 1 |a Žáková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy 
246 |a The Biogenic Amine Production and Degradation in Brewery Microorganisms 
260 |c 2017 
300 |a 112 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a kvasinky 
653 |a pivo 
653 |a biogenic amines 
653 |a polyamines 
653 |a yeast 
653 |a beer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40572  |y Plný text v Digitální knihovně UTB