Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lukšíčková, Lada (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 58 s + 5s

Cover

LEADER 01515ntm a22004097u 4500
001 zp46305
041 |a cze 
100 1 |a Lukšíčková, Lada  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky 
246 |a Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Chicken Liver Pate 
260 |c 2017 
300 |a 58 s + 5s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a náhrada soli 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a masné výrobky 
653 |a chlorid sodný 
653 |a chlorid draselný 
653 |a chlorid hořečnatý 
653 |a sodium substitutes 
653 |a sensory evaluation 
653 |a texture characteristics 
653 |a meat products 
653 |a sodium chloride 
653 |a pottasium chloride 
653 |a magnesium chloride 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40571  |y Plný text v Digitální knihovně UTB