|
|
|
|
LEADER |
01515ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp46305 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lukšíčková, Lada
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
|
246 |
|
|
|a Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Chicken Liver Pate
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 58 s + 5s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a náhrada soli
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a chlorid sodný
|
653 |
|
|
|a chlorid draselný
|
653 |
|
|
|a chlorid hořečnatý
|
653 |
|
|
|a sodium substitutes
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
653 |
|
|
|a texture characteristics
|
653 |
|
|
|a meat products
|
653 |
|
|
|a sodium chloride
|
653 |
|
|
|a pottasium chloride
|
653 |
|
|
|a magnesium chloride
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40571
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|