Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp46303
041 |a cze 
100 1 |a Machoňová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách 
246 |a Traditional and Modern Methods of Determination Moisture in Food 
260 |c 2017 
300 |a 54 s. (75 617 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vlhkost 
653 |a potraviny 
653 |a obsah vody v potravinách 
653 |a tradiční metody 
653 |a moderní technologie 
653 |a metody stanovení vody v potravinách 
653 |a pšeničný lepek 
653 |a sušení rozprašováním 
653 |a bod tuhnutí 
653 |a titrace Karla Fischera 
653 |a moisture 
653 |a water content in food 
653 |a traditional methods 
653 |a modern technologies 
653 |a determination of water in food 
653 |a wheat gluten 
653 |a spray drying 
653 |a freezing point 
653 |a Karl Fischer titration 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40570  |y Plný text v Digitální knihovně UTB