|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp46303 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Machoňová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách
|
| 246 |
|
|
|a Traditional and Modern Methods of Determination Moisture in Food
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 54 s. (75 617 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a vlhkost
|
| 653 |
|
|
|a potraviny
|
| 653 |
|
|
|a obsah vody v potravinách
|
| 653 |
|
|
|a tradiční metody
|
| 653 |
|
|
|a moderní technologie
|
| 653 |
|
|
|a metody stanovení vody v potravinách
|
| 653 |
|
|
|a pšeničný lepek
|
| 653 |
|
|
|a sušení rozprašováním
|
| 653 |
|
|
|a bod tuhnutí
|
| 653 |
|
|
|a titrace Karla Fischera
|
| 653 |
|
|
|a moisture
|
| 653 |
|
|
|a water content in food
|
| 653 |
|
|
|a traditional methods
|
| 653 |
|
|
|a modern technologies
|
| 653 |
|
|
|a determination of water in food
|
| 653 |
|
|
|a wheat gluten
|
| 653 |
|
|
|a spray drying
|
| 653 |
|
|
|a freezing point
|
| 653 |
|
|
|a Karl Fischer titration
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40570
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|