Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kundera, Vít (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 57 s.

Cover

LEADER 01212ntm a22003617u 4500
001 zp46299
041 |a cze 
100 1 |a Kundera, Vít  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé 
246 |a The Possibility of Using Seed Food Winter Wheat 
260 |c 2018 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice ozimá 
653 |a pšeničné pivo 
653 |a líh 
653 |a mouka 
653 |a škrob 
653 |a winter wheat 
653 |a wheat beer 
653 |a alcohol 
653 |a flour 
653 |a starch 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42749  |y Plný text v Digitální knihovně UTB