|
|
|
|
LEADER |
01212ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46299 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kundera, Vít
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití osiva potravinářské pšenice ozimé
|
246 |
|
|
|a The Possibility of Using Seed Food Winter Wheat
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice ozimá
|
653 |
|
|
|a pšeničné pivo
|
653 |
|
|
|a líh
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a winter wheat
|
653 |
|
|
|a wheat beer
|
653 |
|
|
|a alcohol
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a starch
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42749
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|