Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ďuricová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Kubáň, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 41 s. (56 704)

Cover

LEADER 01288ntm a22003377u 4500
001 zp46295
041 |a cze 
100 1 |a Ďuricová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů 
246 |a Preservation of Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beverages 
260 |c 2017 
300 |a 41 s. (56 704) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a konzervační zákrok 
653 |a mikroorganismy 
653 |a nealkoholické nápoje 
653 |a nízkoalkoho-lické nápoje 
653 |a preservative treatment 
653 |a microorganisms 
653 |a nonalcoholic beverages 
653 |a low-alcoholic beverages 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kubáň, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40566  |y Plný text v Digitální knihovně UTB