|
|
|
|
LEADER |
01288ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp46295 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ďuricová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
|
246 |
|
|
|a Preservation of Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beverages
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 41 s. (56 704)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a konzervační zákrok
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a nealkoholické nápoje
|
653 |
|
|
|a nízkoalkoho-lické nápoje
|
653 |
|
|
|a preservative treatment
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a nonalcoholic beverages
|
653 |
|
|
|a low-alcoholic beverages
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kubáň, Vlastimil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40566
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|