|
|
|
|
LEADER |
01316ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp46284 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Knoflíčková, Naděžda
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Escherichia coli v potravinách rostlinného původu
|
246 |
|
|
|a Escherichia coli in Plant Foodstuffs
|
260 |
|
|
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 50 s. (45 946 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a faktory virulence
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a virulence factors
|
653 |
|
|
|a bacteriocins
|
653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/42748
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|