Escherichia coli v potravinách rostlinného původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Knoflíčková, Naděžda (Dissertant)
Other Authors: Janalíková, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2018
Subjects:
Physical Description: 50 s. (45 946 znaků)

Cover

LEADER 01316ntm a22003617u 4500
001 zp46284
041 |a cze 
100 1 |a Knoflíčková, Naděžda  |4 dis 
245 1 0 |a Escherichia coli v potravinách rostlinného původu 
246 |a Escherichia coli in Plant Foodstuffs 
260 |c 2018 
300 |a 50 s. (45 946 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Escherichia coli 
653 |a zelenina 
653 |a faktory virulence 
653 |a bakteriociny 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a Escherichia coli 
653 |a vegetables 
653 |a virulence factors 
653 |a bacteriocins 
653 |a antibiotic resistance 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janalíková, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/42748  |y Plný text v Digitální knihovně UTB