|
|
|
|
LEADER |
01541ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp46004 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Borovská, Terézia
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie
|
246 |
|
|
|a Business Plan for Establishing A New Enterprise Unit in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 74 s. (95 128 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Podnikanie
|
653 |
|
|
|a podnikateľský plán
|
653 |
|
|
|a založenie spoločnosti
|
653 |
|
|
|a štruktúra podnikateľského plánu
|
653 |
|
|
|a marketingový plán
|
653 |
|
|
|a finančný plán
|
653 |
|
|
|a Entrepreneurship
|
653 |
|
|
|a business plan
|
653 |
|
|
|a company establishment
|
653 |
|
|
|a bussines plan structure
|
653 |
|
|
|a marketing plan
|
653 |
|
|
|a financial plan
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Popesko, Boris
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/40383
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|