Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borovská, Terézia (Dissertant)
Other Authors: Popesko, Boris (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 74 s. (95 128 znaků)

Cover

LEADER 01541ntm a22003857u 4500
001 zp46004
041 |a cze 
100 1 |a Borovská, Terézia  |4 dis 
245 1 0 |a Podnikatelský záměr založení nového podnikatelského subjektu v oblasti gastronomie 
246 |a Business Plan for Establishing A New Enterprise Unit in Gastronomy 
260 |c 2017 
300 |a 74 s. (95 128 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Podnikanie 
653 |a podnikateľský plán 
653 |a založenie spoločnosti 
653 |a štruktúra podnikateľského plánu 
653 |a marketingový plán 
653 |a finančný plán 
653 |a Entrepreneurship 
653 |a business plan 
653 |a company establishment 
653 |a bussines plan structure 
653 |a marketing plan 
653 |a financial plan 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Popesko, Boris  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/40383  |y Plný text v Digitální knihovně UTB