Projekt zlepšení úrovně služeb suprastruktury Karlovského gastrofestivalu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řehák, Martin (Dissertant)
Other Authors: Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01377ntm a22003617u 4500
001 zp45364
041 |a cze 
100 1 |a Řehák, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zlepšení úrovně služeb suprastruktury Karlovského gastrofestivalu 
246 |a The Project of Improvement the Level of Services of Suprastructure of Karlovský Gastrofestival 
260 |c 2017 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika 
500 |a Studijní obor: Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Karlovský gastrofestival 
653 |a Festival 
653 |a Infrastruktura 
653 |a Suprastruktura 
653 |a Gastro turistika 
653 |a Karlovský gastrofestival 
653 |a Festival 
653 |a Infrastructure 
653 |a Suprastructure 
653 |a Gastro tourism 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39920  |y Plný text v Digitální knihovně UTB