Výzkum možnosti vyztužení sendvičových struktur pomocí polymerních žeber

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chovančík, Vít (Dissertant)
Other Authors: Fojtl, Ladislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
rib
Physical Description: 131 s. (119 089 znaků)

Cover

LEADER 01384ntm a22003857u 4500
001 zp44648
041 |a cze 
100 1 |a Chovančík, Vít  |4 dis 
245 1 0 |a Výzkum možnosti vyztužení sendvičových struktur pomocí polymerních žeber 
246 |a Research of the Possibility to Reinforce Sandwich Structures Using Polymer Pin Ribs 
260 |c 2016 
300 |a 131 s. (119 089 znaků) 
500 |a Studijní obor: Výrobní inženýrství 
500 |a Studijní obor: Production Engineering 
500 |a Ústav: Ústav výrobního inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sendvičová konstrukce 
653 |a pěna 
653 |a tříbodový ohyb 
653 |a boční tlak 
653 |a vyztužení 
653 |a žebro 
653 |a Sandwich construction 
653 |a foam 
653 |a three-point bending 
653 |a edgewise compression 
653 |a reinforcement 
653 |a rib 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fojtl, Ladislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39314  |y Plný text v Digitální knihovně UTB