Využití bílkovin pro přípravu kosmetických produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mahdalová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Krejčí, Ondřej (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
pes
dog
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01363ntm a22004337u 4500
001 zp44585
041 |a cze 
100 1 |a Mahdalová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Využití bílkovin pro přípravu kosmetických produktů 
246 |a Utilization of Proteins for Cosmetical Products Preparation 
260 |c 2016 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Polymerní materiály a technologie 
500 |a Studijní obor: Polymeric Materials and Technology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chlup 
653 |a pes 
653 |a keratin 
653 |a šampon 
653 |a mytí 
653 |a úprava 
653 |a kosmetika 
653 |a bílkoviny 
653 |a hair 
653 |a dog 
653 |a keratin 
653 |a shampoo 
653 |a wash 
653 |a grooming 
653 |a cosmetics 
653 |a proteins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Krejčí, Ondřej  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39282  |y Plný text v Digitální knihovně UTB