Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubecová, Karolína (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01326ntm a22003377u 4500
001 zp44127
041 |a cze 
100 1 |a Kubecová, Karolína  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska 
246 |a Nutritive and Economic Assessment of Traditional Dishes from Horacko and Valachia 
260 |c 2016 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Horácko 
653 |a Valašsko 
653 |a tradiční pokrmy 
653 |a nutriční a ekonomické hodnocení 
653 |a Horacko 
653 |a Valachia 
653 |a traditional dishes 
653 |a nutritive and economic assessment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38939  |y Plný text v Digitální knihovně UTB