Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlavničková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
air
Physical Description: 77 s. (94 926 znaků)

Cover

LEADER 01902ntm a22005777u 4500
001 zp43818
041 |a cze 
100 1 |a Hlavničková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí 
246 |a Impacts of the Production and Consumption of Meat and Meat Products on the Environment 
260 |c 2016 
300 |a 77 s. (94 926 znaků) 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a masná výroba 
653 |a spotřeba masa 
653 |a hospodářská zvířata 
653 |a životní prostředí 
653 |a voda 
653 |a půda 
653 |a ovzduší 
653 |a biodiverzita 
653 |a znečištění 
653 |a odpad 
653 |a udržitelnost 
653 |a vegetariánství 
653 |a veganství 
653 |a meat 
653 |a meat production 
653 |a meat consumption 
653 |a livestock 
653 |a environment 
653 |a water 
653 |a soil 
653 |a air 
653 |a biodiversity 
653 |a pollution 
653 |a waste 
653 |a sustainability 
653 |a vegetarianism 
653 |a veganism 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38696  |y Plný text v Digitální knihovně UTB