|
|
|
|
LEADER |
01902ntm a22005777u 4500 |
001 |
zp43818 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hlavničková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
|
246 |
|
|
|a Impacts of the Production and Consumption of Meat and Meat Products on the Environment
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 77 s. (94 926 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a masná výroba
|
653 |
|
|
|a spotřeba masa
|
653 |
|
|
|a hospodářská zvířata
|
653 |
|
|
|a životní prostředí
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a půda
|
653 |
|
|
|a ovzduší
|
653 |
|
|
|a biodiverzita
|
653 |
|
|
|a znečištění
|
653 |
|
|
|a odpad
|
653 |
|
|
|a udržitelnost
|
653 |
|
|
|a vegetariánství
|
653 |
|
|
|a veganství
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a meat production
|
653 |
|
|
|a meat consumption
|
653 |
|
|
|a livestock
|
653 |
|
|
|a environment
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a soil
|
653 |
|
|
|a air
|
653 |
|
|
|a biodiversity
|
653 |
|
|
|a pollution
|
653 |
|
|
|a waste
|
653 |
|
|
|a sustainability
|
653 |
|
|
|a vegetarianism
|
653 |
|
|
|a veganism
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38696
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|