|
|
|
|
LEADER |
01676ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp43794 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rumanová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu ve Zlínském kraji
|
246 |
|
|
|a Cartographic Visualization of Availability of Animal Origin Organic Food in the Zlín Region
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 68 s. (97 354 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Potravinová bezpečnost
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a biopotravina
|
653 |
|
|
|a kartografie
|
653 |
|
|
|a obchodní řetězce
|
653 |
|
|
|a hypermarket
|
653 |
|
|
|a supermarket
|
653 |
|
|
|a dostupnost biopotravin
|
653 |
|
|
|a Food safety
|
653 |
|
|
|a organic agriculture
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a cartography
|
653 |
|
|
|a chain store
|
653 |
|
|
|a superstore
|
653 |
|
|
|a supermarket
|
653 |
|
|
|a the availability of organic food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38566
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|