|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp43749 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kunovjánková, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti
|
| 246 |
|
|
|a Environmental Impacts Affecting Organic Wine Production in the Moravian Region
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 53 s. (68 903 znaků) + 17 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Bio víno
|
| 653 |
|
|
|a víno
|
| 653 |
|
|
|a ekologické vinohradnictví
|
| 653 |
|
|
|a Morava
|
| 653 |
|
|
|a bioprodukt
|
| 653 |
|
|
|a Bio
|
| 653 |
|
|
|a organic wine
|
| 653 |
|
|
|a wine
|
| 653 |
|
|
|a ecological viticulture
|
| 653 |
|
|
|a Moravia
|
| 653 |
|
|
|a organic product
|
| 653 |
|
|
|a organic
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38535
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|