|
|
|
|
LEADER |
01564ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp43727 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horehleď, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
|
246 |
|
|
|a Cartographic Visualization of Availability of Vegetable Origin Organic Food in the South Moravian Region
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 63 s. (71 763 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Environmental Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Potravinová bezpečnost
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a kartografická vizualizace
|
653 |
|
|
|a Albert
|
653 |
|
|
|a BILLA
|
653 |
|
|
|a biopotra-viny rostlinného původu
|
653 |
|
|
|a Food safety
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a cartographic visualization
|
653 |
|
|
|a Albert
|
653 |
|
|
|a BILLA
|
653 |
|
|
|a organic food of vegetable origin
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38514
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|