Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horehleď, Petr (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 63 s. (71 763 znaků)

Cover

LEADER 01564ntm a22003857u 4500
001 zp43727
041 |a cze 
100 1 |a Horehleď, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji 
246 |a Cartographic Visualization of Availability of Vegetable Origin Organic Food in the South Moravian Region 
260 |c 2016 
300 |a 63 s. (71 763 znaků) 
500 |a Studijní obor: Řízení environmentálních rizik 
500 |a Studijní obor: Environmental Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Potravinová bezpečnost 
653 |a biopotraviny 
653 |a kartografická vizualizace 
653 |a Albert 
653 |a BILLA 
653 |a biopotra-viny rostlinného původu 
653 |a Food safety 
653 |a organic food 
653 |a cartographic visualization 
653 |a Albert 
653 |a BILLA 
653 |a organic food of vegetable origin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38514  |y Plný text v Digitální knihovně UTB