|
|
|
|
LEADER |
01190ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp43598 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Klimešová, Karolina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Interakce biogenních aminů s vybranými sacharidy
|
246 |
|
|
|a Interaction of Bi|ogenic Amines with Selected Carbohydrates
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a amin
|
653 |
|
|
|a reaktivita
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a amines
|
653 |
|
|
|a reactivity
|
653 |
|
|
|a carbohydrates
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38433
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|