|
|
|
|
LEADER |
01480ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp43328 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horáková, Taťána
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Molecular Typing of Gram Positive Bacteria Isolated from Fermented Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 84 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a koaguláza nega-tivní koky
|
653 |
|
|
|a Quick Dry Slice
|
653 |
|
|
|a QDS
|
653 |
|
|
|a MALDI-TOF
|
653 |
|
|
|a RAPD-PCR
|
653 |
|
|
|a fermented meat products
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a coagulase-negative cocci
|
653 |
|
|
|a Quick Dry Slice
|
653 |
|
|
|a QDS
|
653 |
|
|
|a MALDI-TOF
|
653 |
|
|
|a RAPD-PCR
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38253
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|