Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Taťána (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
QDS
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01480ntm a22004097u 4500
001 zp43328
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Taťána  |4 dis 
245 1 0 |a Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků 
246 |a Molecular Typing of Gram Positive Bacteria Isolated from Fermented Meat Products 
260 |c 2016 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a koaguláza nega-tivní koky 
653 |a Quick Dry Slice 
653 |a QDS 
653 |a MALDI-TOF 
653 |a RAPD-PCR 
653 |a fermented meat products 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a coagulase-negative cocci 
653 |a Quick Dry Slice 
653 |a QDS 
653 |a MALDI-TOF 
653 |a RAPD-PCR 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38253  |y Plný text v Digitální knihovně UTB