Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Malý, Daniel (Dissertant)
Other Authors Popesko, Boris (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2016
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description62 s. (88 826 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp43180
041 |a cze 
100 1 |a Malý, Daniel  |4 dis 
245 1 0 |a Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb 
246 |a Company Establishment in Section of Gastronomic Services 
260 |c 2016 
300 |a 62 s. (88 826 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Podnikatel 
653 |a právnická osoba 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a hygiena 
653 |a Businessman 
653 |a legal entity 
653 |a business plan 
653 |a hygiene 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Popesko, Boris  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38217  |y Plný text v Digitální knihovně UTB