Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rošlapilová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Tučková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 126 s. (198 962)

Cover

LEADER 01386ntm a22003617u 4500
001 zp43085
041 |a cze 
100 1 |a Rošlapilová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh projektu gastronomického eventu ve Zlíně v roce 2017 
246 |a The Project Proposal of a Gastronomic Event in Zlín in the Year 2017 
260 |c 2016 
300 |a 126 s. (198 962) 
500 |a Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu 
500 |a Studijní obor: Business Administration 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a cestovní ruch 
653 |a gastronomický cestovní ruch 
653 |a gastronomie 
653 |a událost 
653 |a gastronomická událost 
653 |a Tourism 
653 |a Gastronomic tourism 
653 |a Gastronomy 
653 |a Event 
653 |a Gastronomic event 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tučková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38165  |y Plný text v Digitální knihovně UTB