|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp42829 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kochánek, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
|
246 |
|
|
|a Gastronomic Use of Long Maturing Beef
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 90 s. (104 873 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Hovězí maso
|
653 |
|
|
|a zrání
|
653 |
|
|
|a staření hovězího masa
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a kvalita produktu
|
653 |
|
|
|a Beef
|
653 |
|
|
|a maturing
|
653 |
|
|
|a aging beef
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a product quality
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37986
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|