Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machala, Filip (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 76 s. (85 317 znaků)

Cover

LEADER 01557ntm a22004217u 4500
001 zp42504
041 |a cze 
100 1 |a Machala, Filip  |4 dis 
245 1 0 |a Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy 
246 |a Fulfillment of the Consumer Basket and the Recommended Variety of Dietary 
260 |c 2016 
300 |a 76 s. (85 317 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Školní stravování 
653 |a legislativa 
653 |a výživová pyramida 
653 |a spotřební koš 
653 |a potravinové komodity 
653 |a energetické a nutriční hodnoty 
653 |a výživa dospívajících dětí 
653 |a School meals 
653 |a legislation 
653 |a nutrition pyramid 
653 |a basket 
653 |a food commodities 
653 |a energetic and nutri-tional values 
653 |a nutrition 
653 |a adolescent children 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37767  |y Plný text v Digitální knihovně UTB