|
|
|
|
LEADER |
01557ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp42504 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Machala, Filip
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
|
246 |
|
|
|a Fulfillment of the Consumer Basket and the Recommended Variety of Dietary
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 76 s. (85 317 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Školní stravování
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a výživová pyramida
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a potravinové komodity
|
653 |
|
|
|a energetické a nutriční hodnoty
|
653 |
|
|
|a výživa dospívajících dětí
|
653 |
|
|
|a School meals
|
653 |
|
|
|a legislation
|
653 |
|
|
|a nutrition pyramid
|
653 |
|
|
|a basket
|
653 |
|
|
|a food commodities
|
653 |
|
|
|a energetic and nutri-tional values
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a adolescent children
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37767
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|