|
|
|
|
LEADER |
01322ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp42502 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Trágeová, Sabina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání obsahu bioaktivních látek v běžných a liturgických vínech
|
246 |
|
|
|a Comparison of Contents of Bioactive Compounds in Common and Liturgical Wines
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 70 s. (89 242 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mešní víno
|
653 |
|
|
|a košer
|
653 |
|
|
|a liturgie
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a flavonoidy
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a sacramental wine
|
653 |
|
|
|a kosher
|
653 |
|
|
|a liturgy polyphenols
|
653 |
|
|
|a flavonoids
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37765
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|