Srovnání obsahu bioaktivních látek v běžných a liturgických vínech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trágeová, Sabina (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 70 s. (89 242 znaků)

Cover

LEADER 01322ntm a22003737u 4500
001 zp42502
041 |a cze 
100 1 |a Trágeová, Sabina  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání obsahu bioaktivních látek v běžných a liturgických vínech 
246 |a Comparison of Contents of Bioactive Compounds in Common and Liturgical Wines 
260 |c 2016 
300 |a 70 s. (89 242 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mešní víno 
653 |a košer 
653 |a liturgie 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a sacramental wine 
653 |a kosher 
653 |a liturgy polyphenols 
653 |a flavonoids 
653 |a antioxidant capacity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37765  |y Plný text v Digitální knihovně UTB