|
|
|
|
LEADER |
01254ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp42498 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vránová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví
|
246 |
|
|
|a The Content of Polyunsaturated Fatty Acids in Algae and their Influence on Human Health
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Řasy
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a polynenasycené mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a Algae
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a polyunsaturated fatty acids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37764
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|