Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vránová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01254ntm a22003137u 4500
001 zp42498
041 |a cze 
100 1 |a Vránová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví 
246 |a The Content of Polyunsaturated Fatty Acids in Algae and their Influence on Human Health 
260 |c 2016 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Řasy 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a polynenasycené mastné kyseliny 
653 |a Algae 
653 |a fatty acids 
653 |a polyunsaturated fatty acids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37764  |y Plný text v Digitální knihovně UTB