|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp42495 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Rüll, Tomáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
|
| 246 |
|
|
|a Use of Wort Concentrates and Malt Extracts in Beer Production Process
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 56s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a slad
|
| 653 |
|
|
|a sladina
|
| 653 |
|
|
|a mladina
|
| 653 |
|
|
|a extrakt
|
| 653 |
|
|
|a koncentrát
|
| 653 |
|
|
|a malt
|
| 653 |
|
|
|a wort
|
| 653 |
|
|
|a extract
|
| 653 |
|
|
|a concentrate
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37763
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|