Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rüll, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 56s

Cover

LEADER 01233ntm a22003497u 4500
001 zp42495
041 |a cze 
100 1 |a Rüll, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva 
246 |a Use of Wort Concentrates and Malt Extracts in Beer Production Process 
260 |c 2016 
300 |a 56s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a slad 
653 |a sladina 
653 |a mladina 
653 |a extrakt 
653 |a koncentrát 
653 |a malt 
653 |a wort 
653 |a extract 
653 |a concentrate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37763  |y Plný text v Digitální knihovně UTB