|
|
|
|
LEADER |
01233ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp42495 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rüll, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
|
246 |
|
|
|a Use of Wort Concentrates and Malt Extracts in Beer Production Process
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 56s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a slad
|
653 |
|
|
|a sladina
|
653 |
|
|
|a mladina
|
653 |
|
|
|a extrakt
|
653 |
|
|
|a koncentrát
|
653 |
|
|
|a malt
|
653 |
|
|
|a wort
|
653 |
|
|
|a extract
|
653 |
|
|
|a concentrate
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37763
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|