Vliv způsobu vedení ovocných kvasů na kvalitu destilátů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maňáková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01322ntm a22003857u 4500
001 zp42494
041 |a cze 
100 1 |a Maňáková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv způsobu vedení ovocných kvasů na kvalitu destilátů 
246 |a The Influence of Fruit Ferments Proceeding on the Quality of Spirits 
260 |c 2016 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a kvas 
653 |a fermentace 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a destilace 
653 |a destilát 
653 |a fruit 
653 |a ferment 
653 |a fermentation 
653 |a microorganisms 
653 |a distillation 
653 |a distillate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37762  |y Plný text v Digitální knihovně UTB