|
|
|
|
LEADER |
01765ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp42487 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Matyášová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Studying of the Thermal Properties of Meat and Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 55 s., příloh 7 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tepelná vodivost
|
653 |
|
|
|a tepelný odpor
|
653 |
|
|
|a nestacionární metoda
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a vepřová panenka
|
653 |
|
|
|a vepřová kýta
|
653 |
|
|
|a vepřová krkovice
|
653 |
|
|
|a kuřecí prsní
|
653 |
|
|
|a kuřecí stehenní
|
653 |
|
|
|a telecí kotleta a telecí kýta
|
653 |
|
|
|a Thermal conductivity
|
653 |
|
|
|a thermal resistance
|
653 |
|
|
|a non-stationary method
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a meat samples
|
653 |
|
|
|a pork tenderloin
|
653 |
|
|
|a pork ham
|
653 |
|
|
|a pork neck
|
653 |
|
|
|a chicken breast
|
653 |
|
|
|a chicken thigh
|
653 |
|
|
|a veal cutlet
|
653 |
|
|
|a veal leg
|
653 |
|
|
|a flesh
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fojtů, Dušan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39455
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|