Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matyášová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Fojtů, Dušan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 55 s., příloh 7 s.

Cover

LEADER 01765ntm a22005297u 4500
001 zp42487
041 |a cze 
100 1 |a Matyášová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků 
246 |a Studying of the Thermal Properties of Meat and Meat Products 
260 |c 2017 
300 |a 55 s., příloh 7 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tepelná vodivost 
653 |a tepelný odpor 
653 |a nestacionární metoda 
653 |a maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a vepřová panenka 
653 |a vepřová kýta 
653 |a vepřová krkovice 
653 |a kuřecí prsní 
653 |a kuřecí stehenní 
653 |a telecí kotleta a telecí kýta 
653 |a Thermal conductivity 
653 |a thermal resistance 
653 |a non-stationary method 
653 |a meat 
653 |a meat samples 
653 |a pork tenderloin 
653 |a pork ham 
653 |a pork neck 
653 |a chicken breast 
653 |a chicken thigh 
653 |a veal cutlet 
653 |a veal leg 
653 |a flesh 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fojtů, Dušan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39455  |y Plný text v Digitální knihovně UTB