|
|
|
|
LEADER |
01590ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp42478 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janíčková, Žaneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa obyvatelstva v ČR se zaměřením na netradiční druhy potravin rostlinného původu
|
246 |
|
|
|a Nutrition of Inhabitants of the Czech Republic with a Focus on Non-traditional Species of Plant Food
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 63 s(83 721 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a spotřeba potravin
|
653 |
|
|
|a netradiční rostlinné potraviny
|
653 |
|
|
|a chia semena
|
653 |
|
|
|a stévie sladká
|
653 |
|
|
|a amarant
|
653 |
|
|
|a kustovnice čínská
|
653 |
|
|
|a mořské a sladkovodní řasy
|
653 |
|
|
|a lněná semena
|
653 |
|
|
|a food consumption
|
653 |
|
|
|a non-traditional plant food
|
653 |
|
|
|a chia seeds
|
653 |
|
|
|a stevia rebaudiana
|
653 |
|
|
|a amaranth
|
653 |
|
|
|a wolfberry
|
653 |
|
|
|a algae
|
653 |
|
|
|a flaxseed
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37753
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|