Nutriční analýza koření (kari, paprika)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaculová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
ash
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01175ntm a22003617u 4500
001 zp42464
041 |a cze 
100 1 |a Vaculová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční analýza koření (kari, paprika) 
246 |a Nutritional Value of Spices (Curry, Paprika) 
260 |c 2017 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a paprika 
653 |a kari 
653 |a sušina 
653 |a popel 
653 |a fenolické látky 
653 |a paprika 
653 |a curry 
653 |a dry matter 
653 |a ash 
653 |a phenolic substances 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39452  |y Plný text v Digitální knihovně UTB