Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kučerová, Erika (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description75 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp42374
041 |a cze 
100 1 |a Kučerová, Erika  |4 dis 
245 1 0 |a Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování 
246 |a Authentication of Selected Olive Oil Groups and Monitoring of Selected Changes During Storage 
260 |c 2017 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Olivy 
653 |a olivové oleje 
653 |a oxidace 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a spektroskopie 
653 |a skladování 
653 |a Olivefruit 
653 |a oliveoils 
653 |a oxidation 
653 |a fattyacids 
653 |a spectroscopy 
653 |a storage 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39447  |y Plný text v Digitální knihovně UTB