|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp42374 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kučerová, Erika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování
|
| 246 |
|
|
|a Authentication of Selected Olive Oil Groups and Monitoring of Selected Changes During Storage
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 75 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Olivy
|
| 653 |
|
|
|a olivové oleje
|
| 653 |
|
|
|a oxidace
|
| 653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
| 653 |
|
|
|a spektroskopie
|
| 653 |
|
|
|a skladování
|
| 653 |
|
|
|a Olivefruit
|
| 653 |
|
|
|a oliveoils
|
| 653 |
|
|
|a oxidation
|
| 653 |
|
|
|a fattyacids
|
| 653 |
|
|
|a spectroscopy
|
| 653 |
|
|
|a storage
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39447
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|