Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalousová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 111 s.

Cover

LEADER 01244ntm a22003377u 4500
001 zp42369
041 |a cze 
100 1 |a Kalousová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku 
246 |a Changes in the Development of Microflora During Production and Storage of Meat Product 
260 |c 2016 
300 |a 111 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a mikroflóra 
653 |a Quick-Dry-Slice 
653 |a PCR-DGGE 
653 |a fermented meat products 
653 |a microflora 
653 |a Quick-Dry-Slice 
653 |a PCR-DGGE 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37718  |y Plný text v Digitální knihovně UTB