|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp42369 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kalousová, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
|
246 |
|
|
|a Changes in the Development of Microflora During Production and Storage of Meat Product
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 111 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a mikroflóra
|
653 |
|
|
|a Quick-Dry-Slice
|
653 |
|
|
|a PCR-DGGE
|
653 |
|
|
|a fermented meat products
|
653 |
|
|
|a microflora
|
653 |
|
|
|a Quick-Dry-Slice
|
653 |
|
|
|a PCR-DGGE
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37718
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|