|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp42366 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bednář, Lukáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Optimalization of the Metods For Isolation of DNA From Sausages
|
| 260 |
|
|
|c 2017
|
| 300 |
|
|
|a 61 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Fermentované masné výrobky
|
| 653 |
|
|
|a izolace DNA
|
| 653 |
|
|
|a PCR
|
| 653 |
|
|
|a DGGE
|
| 653 |
|
|
|a Sausages
|
| 653 |
|
|
|a DNA isolation
|
| 653 |
|
|
|a PCR
|
| 653 |
|
|
|a DGGE
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39446
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|