Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bednář, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
PCR
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01202ntm a22003377u 4500
001 zp42366
041 |a cze 
100 1 |a Bednář, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků 
246 |a Optimalization of the Metods For Isolation of DNA From Sausages 
260 |c 2017 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fermentované masné výrobky 
653 |a izolace DNA 
653 |a PCR 
653 |a DGGE 
653 |a Sausages 
653 |a DNA isolation 
653 |a PCR 
653 |a DGGE 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39446  |y Plný text v Digitální knihovně UTB