|
|
|
|
LEADER |
01202ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp42366 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bednář, Lukáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Optimalization of the Metods For Isolation of DNA From Sausages
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Fermentované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a izolace DNA
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a DGGE
|
653 |
|
|
|a Sausages
|
653 |
|
|
|a DNA isolation
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a DGGE
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39446
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|