|
|
|
|
LEADER |
01234ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp42204 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lojdová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
|
246 |
|
|
|a The Principle of Organic Farming and Organic Food Production
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 70 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a bioprodukty
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a bioprodukce
|
653 |
|
|
|a organic agriculture
|
653 |
|
|
|a bioproducts
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a bioprodukcion
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37587
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|