Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lojdová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01234ntm a22003377u 4500
001 zp42204
041 |a cze 
100 1 |a Lojdová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin 
246 |a The Principle of Organic Farming and Organic Food Production 
260 |c 2016 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a bioprodukty 
653 |a biopotraviny 
653 |a bioprodukce 
653 |a organic agriculture 
653 |a bioproducts 
653 |a organic food 
653 |a bioprodukcion 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37587  |y Plný text v Digitální knihovně UTB