|
|
|
|
LEADER |
01323ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp42202 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Havelková, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
|
246 |
|
|
|a Chicken Talons as an Untraditional Raw-material for Preparing Gelatins and Hydrolysates
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kuřecí běháky
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a hydrolyzát
|
653 |
|
|
|a enzymové opracování
|
653 |
|
|
|a chicken tallons
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a gelatine
|
653 |
|
|
|a hydrolysate
|
653 |
|
|
|a enzyme treatmen
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37586
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|