Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pospíšilová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Zacharová, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 57 s.

Cover

LEADER 01443ntm a22003857u 4500
001 zp42200
041 |a cze 
100 1 |a Pospíšilová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku 
246 |a Effect of Application of Xanthan Gum and Tragacanth Gum on Selected Properties of Model Mincing Meat Product 
260 |c 2017 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbeží maso 
653 |a masný výrobek 
653 |a xanthanová guma 
653 |a tragantová guma 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a ztráty vařením 
653 |a poultry meat 
653 |a meat product 
653 |a xanthan gum 
653 |a tragacanth gum 
653 |a textural properties 
653 |a cooking loss 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Zacharová, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39441  |y Plný text v Digitální knihovně UTB