Využití termické analýzy v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Musil, Karel (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
TG
DTA
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01158ntm a22003497u 4500
001 zp42198
041 |a cze 
100 1 |a Musil, Karel  |4 dis 
245 1 0 |a Využití termické analýzy v potravinářství 
246 |a Using of Thermal Analysis in Food 
260 |c 2017 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a TG 
653 |a DTA 
653 |a maso 
653 |a sacharidy 
653 |a lipidy 
653 |a TG 
653 |a DTA 
653 |a meat 
653 |a saccharides and lipids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39439  |y Plný text v Digitální knihovně UTB