Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Davidová, Helena (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Svatava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 71, 6 s obr. př., 3 s. dotaz

Cover

LEADER 01461ntm a22003857u 4500
001 zp4210
041 |a cze 
100 1 |a Davidová, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Projektová výuka na SOU Téma: Živočiné suroviny - maso ve výživě člověka 
246 |a Project teaching on the educational establis 
260 |c 2007 
300 |a 71, 6 s obr. př., 3 s. dotaz 
500 |a Studijní obor: Učitelství odborných předmětů pro SŠ 
500 |a Studijní obor: Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects 
500 |a Ústav: Ústav pedagogických věd 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Projektová výuka 
653 |a projekt 
653 |a žák 
653 |a učitel 
653 |a klíčové kompetence 
653 |a RVP-rámcové vzdělávací programy 
653 |a Project teaching 
653 |a project 
653 |a student 
653 |a teacher 
653 |a key qualification 
653 |a GEP-general educational programs 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kašpárková, Svatava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/3491  |y Plný text v Digitální knihovně UTB