Elektrické vlastnosti mléka a mléčných výrobků a možnosti jejich využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šopíková, Martina (Dissertant)
Other Authors Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2017
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description41 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp42081
041 |a cze 
100 1 |a Šopíková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Elektrické vlastnosti mléka a mléčných výrobků a možnosti jejich využití 
246 |a Electric Properties of Milk and Dairy Products and Their Application 
260 |c 2017 
300 |a 41 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a elektrická vodivost 
653 |a elektrické vlastnosti 
653 |a konduktivita 
653 |a dielektrická konstanta 
653 |a ztrátový faktor 
653 |a milk 
653 |a electrical conductivity 
653 |a electrical properties 
653 |a electrical conductivity 
653 |a dielectric constant 
653 |a dielectric loss factor 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39433  |y Plný text v Digitální knihovně UTB