|
|
|
|
LEADER |
01427ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp42081 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šopíková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Elektrické vlastnosti mléka a mléčných výrobků a možnosti jejich využití
|
246 |
|
|
|a Electric Properties of Milk and Dairy Products and Their Application
|
260 |
|
|
|c 2017
|
300 |
|
|
|a 41 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a elektrická vodivost
|
653 |
|
|
|a elektrické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a konduktivita
|
653 |
|
|
|a dielektrická konstanta
|
653 |
|
|
|a ztrátový faktor
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a electrical conductivity
|
653 |
|
|
|a electrical properties
|
653 |
|
|
|a electrical conductivity
|
653 |
|
|
|a dielectric constant
|
653 |
|
|
|a dielectric loss factor
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39433
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|