Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petrželová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 73 s. (86 384 znaků)

Cover

LEADER 01474ntm a22004097u 4500
001 zp42079
041 |a cze 
100 1 |a Petrželová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků 
246 |a The Effect of Addition of Millet and Quinoa Flour on Properities of Comminuted Meat Products 
260 |c 2017 
300 |a 73 s. (86 384 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbeží maso 
653 |a masný výrobek 
653 |a jáhlová mouka 
653 |a merlíková mouka 
653 |a ztráty vařením 
653 |a vaznost vody 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a poultry meat 
653 |a meat product 
653 |a millet flour 
653 |a quinoa flour 
653 |a coking loss 
653 |a water holding capacity 
653 |a texture properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39432  |y Plný text v Digitální knihovně UTB