Nutriční hodnota pepře černého a bílého

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Toman, Patrik (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 52 s

Cover

LEADER 01171ntm a22003377u 4500
001 zp42068
041 |a cze 
100 1 |a Toman, Patrik  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnota pepře černého a bílého 
246 |a Nutritional Value of Black Pepper and White Pepper 
260 |c 2016 
300 |a 52 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pepř černý 
653 |a pepř bílý 
653 |a éterické oleje 
653 |a fenolické látky 
653 |a pepper black 
653 |a pepper white 
653 |a volatile oils 
653 |a phenolic material 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/37497  |y Plný text v Digitální knihovně UTB