|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp42067 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Křivová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vybrané analytické ukazatele vín Slovácké podoblasti jako kritérium jejich vstupu do gastronomie
|
| 246 |
|
|
|a Selected analytical indicators wines Slovácké subregion as a criterion for their entry into gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 88 s. (13 979)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a enogastronomie
|
| 653 |
|
|
|a enologické ukazatele
|
| 653 |
|
|
|a celková antioxidační kapacita
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a enogastronomy
|
| 653 |
|
|
|a oenological indicators
|
| 653 |
|
|
|a total antioxidant aktivity
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/37496
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|